طرز خشك كردن به برای دمنوش + خشك كردن به در فر |


طرز خشک کردن به برای دمنوش با تمام فوت و فن ها

دمنوش به یکی از خوش عطرترین دمنوش هاش که خواص فراوانی نیز دارد . در ادامه طرز خشک کردن به برای دمنوش ، آموزش خشک کردن به در فر را مس خوانید .

طرز خشک کردن به برای دمنوش

طرز خشک کردن به برای دمنوش

برای خشک کردن به برای دمنوش، ابتدا آن را با رنده درشت رنده کنید، سپس آن را خشک کرده و بدون استفاده از روغن تفت دهید. از این به‌های خشک شده برای تهیه دمنوش استفاده کنید

برای خشک کردن به مراحل زیر را طی کنید:

۱. به را بشویید و هسته‌های آن را جدا کنید

ابتدا میوه‌ها را به خوبی بشویید تا پرز‌های روی آن از بین بروند، سپس آن را برش بزنید و هسته‌های به را جدا کنید. اگر پوست به زرد و سالم است نیازی نیست پوست آن‌ را بگیرید.

۲. با رنده درشت به را رنده کنید یا با غذاساز آن را رشته رشته کنید

برای رنده کردن به از یک رنده درشت استفاده کنید. به‌ها بعد از رنده شدن بهتر است طولی برابر با ۳ سانتی متر و قطر ۲ میلی متر داشته باشند. اگر اندازه به‌های رنده شده یکسان باشد، هم زمان خشک می‌شوند و فرآیند خشک کردن آن‌ها آسان‌تر است.
نکته: برای رنده کردن به می‌توانید از رنده برقی استفاده و یا با استفاده از غذاساز آن‌ها را رشته رشته کنید.

۳. به‌های رشته شده را روی شوفاژ، بخاری و یا داخل فر خشک کنید

برای خشک کردن به شما به یک حرارت ملایم نیاز دارید؛ بخاری، شوفاژ و فر گزینه‌های مناسبی برای انجام این کار هستند.

  • خشک کردن روی بخاری یا شوفاژ: به‌ها را داخل یک سینی پهن کرده و روی حرارت ملایم شوفاژ یا بخاری قرار دهید. خشک شدن به، به این روش وابسته به دما و رطوبت هوا، بین ۱ تا ۲ روز طول می‌کشد.
  • خشک کردن با فر: اگر برای خشک کردن به عجله دارید، می‌توانید از فر استفاده کنید. به‌ها را داخل سینی فر پخش کنید و داخل فر قرار دهید. برای اینکه آب به کشیده شود و میوه‌ها به صورت یکنواخت خشک شوند، لازم است سینی فر را چند بار پر و خالی کنید.
    نکته: نباید به‌ها به قدری خشک شوند، که با فشار دست بشکنند و بعد از خشک شدن باید بافت نرمی مانند کشمش داشته باشند.

۴. به‌ها را تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند

مهم‌ترین مرحله خشک کردن به برای دمنوش؛ بو دادن آنهاست. ابتدا ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس رشته‌های خشک شده به را داخل ماهیتابه بریزید، مرتب آن‌ها را هم بزنید تا رشته‌های ریز نسوزند، تفت دادن را تا زمانی که این رشته‌ها قهوه‌ای رنگ شوند، ادامه دهید.

نکته:

  • برای بو دادن به، به روغن نیاز ندارید، به‌های رنده شده ممکن است در اوایل تفت دادن کمی به هم چسبیده باشند، اما وقتی تفت داده شوند، کم کم از یکدیگر جدا می‌شوند.
  • در زمان تفت دادن رشته‌های ریز می‌سوزند و بلند شدن مقداری دود کاملا طبیعی است و جای نگرانی ندارد؛ بعد از تفت دادن هم می‌توانید رشته‌های سوخته را جدا کنید.

۵. به‌ها را داخل یک ظرف شیشه‌ای در بسته نگه داری کنید

بعد از اینکه به‌ها کاملا قهوه‌ای رنگ شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس این رشته‌های خشک شده را داخل یک ظرف شیشه‌ای بریزید، در آن را ببندید و در محیطی بدون رطوبت نگهداری کنید.

طرز تهیه دمنوش به، دمنوشی خوش طعم و خوش رنگ

برای تهیه دمنوش به، برای هر نفر یک قاشق غذاخوری به خشک شده را به همراه یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید، قوری را به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا دم بکشد. برای طعم بهتر متناسب با ذائقه‌تان می‌توانید قبل از دم کردن مقداری هل یا دارچین هم داخل قوری بریزید و برای خوش رنگ‌تر شدن این دمنوش از مقداری زعفران استفاده کنید.
نکته: دمنوش به طعم شیرینی دارد، اما اگر می‌خواهید آن را شیرین‌تر کنید، از نبات استفاده کنید.

آموزش خشک کردن به در منزل به ۳ روش

خشک کردن به از جمله راهکار‌های مناسب برای نگهداری طولانی‌تر از این میوه است. برای این کار می‌توان از روش‌هایی مانند استفاده از فر، دستگاه میوه خشک کن و همچنین نور آفتاب استفاده کرد.

نکات اولیه برای روش صحیح خشک کردن به در منزل

  • برای خشک کردن هر نوع میوه‌ای از جمله به می‌بایست از میوه‌های تازه، سالم و بدون لک و آسیب دیدگی استفاده شود تا نوع خشک‌شده آن طعم دلپذیری داشته باشد.
  • همچنین قبل از آنکه میوه‌ها را خشک کنید آن‌ها را به خوبی شسته و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن‌ها خارج شود.
  • برای آنکه در هنگام خشک کردن میوه به رنگ آن تغییر نکند، می‌توانید قبل از خشک کردن، آن‌ها را در مقداری آبلیموی محلول در آب و یا آب نمک رقیق برای چند دقیقه بخیسانید.
  • به را می‌توانید با پوست و یا بدون پوست خشک کنید.
  • ورقه‌های به خشک شده باید کمی انعطاف پذیر بوده و تا حدودی حالت چرم مانند پیدا کنند

روش صحیح خشک کردن به وسیله فر

خشک کردن به وسیله فر روش آسانی است که به راحتی می‌توانید آن را انجام دهید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • میوه‌های شسته شده را به صورت ورقه‌های بسیار نازک ۳ الی ۶ میلی متری و یا خلال‌های باریک برش بزنید.
  • کف سینی فر را با تکه‌ای از فویل بپوشانید.
  • خلال یا ورقه‌های میوه به را با فاصله مناسب بر روی فویل بچینید.
  • درجه حرارت فر را بر روی کمترین حالت ممکن یعنی حدود ۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • سینی را درون فر قرار داده و هر از گاهی میوه‌ها را زیر و رو و جابجا کنید.
  • مراقب باشید که میوه‌ها بیش از حد خشک و سوخته نشوند.
  • پس از خشک شدن کامل آن‌ها را درآورده و بگذارید تا سرد شوند.

نکته مهم

مدت زمان لازم برای خشک کردن به در فر حدود ۶ الی ۸ ساعت است.

روش صحیح خشک کردن به در آفتاب

  • پس از شستن و خشک کردن میوه‌ها آن‌ها را به صورت خلال یا ورقه‌های نازک برش دهید.
  • آن‌ها را در ظرفی مناسب مانند سینی و یا سبد بچینید.
  • سینی را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید.‌
  • می‌توانید روی میوه‌های تکه‌ای پارچه توری یا شیشه قرار دهید.
  • بهتر است در هنگام شب میوه‌ها را داخل بیاورید و مجدداً صبح روز بعد آن‌ها را در آفتاب قرار دهید.
  • این کار را تا خشک شدن کامل به‌ انجام دهید.

نکته مهم

مدت زمان لازم برای خشک کردن به در آفتاب بسته به رطوبت هوا بین ۲ تا ۴ روز است.

خشک کردن به با کمک دستگاه خشک کن

استفاده از دستگاه‌های خشک کن میوه یکی دیگر از روش‌های خشک کردن انواع میوه‌ها از جمله به است. برای این کار خلال یا ورقه‌های به را بر روی دستگاه خشک کن با فاصله مناسب بچینید. سپس درجه حرارت دستگاه را بر روی ۵۷ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و تا خشک شدن کامل میوه‌ها منتظر بمانید. در طول زمان خشک شدن میوه‌ها را به طور مرتب جابه جا کنید.

نکته مهم

مدت زمان خشک شدن کامل میوه به در دستگاه خشک کن حدود ۳۰ ساعت است.

نکات لازم برای نگهداری به خشک شده

  • پس از خشک شدن میوه‌ها ابتدا باید آن‌ها را به مدت ۴ الی ۵ روز درون ظرفی بدون درد قرار دهید تا نم باقیمانده در آن‌ها به طور کل خارج شود.
  • سپس برای نگهداری طولانی‌تر، به‌ را در ظرفی دردار و مناسب قرار دهید.
  • به خشک‌شده را در جای خشک و خنک قرار دهید.
  • میوه‌های خشک را می‌توانید به مدت طولانی حدود ده ماه نگهداری و استفاده کنید.
  • یکی دیگر از روش‌های نگهداری میوه خشک شده از جمله به این است که آن‌ها را در یک نایلون قرار داده و در فریزر بگذاری

منبع:setare.com

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *