طرز تهیه 15 مدل دسر لیوانی ساده و مجلسی


 

یکی از بهترین دسر ها یبرای مجالس دسر لیوانی هستش که هم زیبایی دسر برای همه معلوم میشه و هر کس یک دسر تک نفره داره و سروش راحته

انواع دسرهای لیوانی ساده را به شما آموزش می دهیم تا با توجه به ذائقه و مواد اولیه تان بهترین دسر لیوانی را درست کنید امیدواریم که لذت ببرید طرز تهیه  دسر زعفرانی خوشمزه را هم بخوانید

دسر لیوانی اسان

طرز تهیه دسر لیوانی ساده

مواد لازم :

▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️آرد ۲ ق غ پر
▫️ نشاسته ذرت ۲ ق غ پر
▫️کره ی آب شده ۴ ق غ
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه
▫️موز ۱ عدد

آموزش دسر لیوانی مجلسی

طرز تهیه دسر لیوانی ساده :

 

و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته
و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید)
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود.
و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم

 

طرز تهیه دسر لیوانی مجلسی

مواد لازم:

پودر ژله آناناس یک بسته
پودر ژلاتین یک ق چ
آب جوش یک لیوان
آب کمپوت آناناس یک لیوان
بستنی وانیلی آب شده یک لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم

دسر لیوانی کرم ژله آناناس

پودر ژله آناناس + پودر ژلاتین + یک لیوان آب جوش هم بزنید و بن ماری(حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود.

دسر لیوانی تک نفره

آب کمپوت آناناس را به ژله اضافه کنید.
بستنی و خامه را با مفتول یا همزن بزنید تا یکدست بشه و ژله خنک شده را به این مخلوط اضافه کنید و مجدد در حد مخلوط شدن هم بزنید (اگر بستنی و ژله هم دما باشن دو لایه نمیشه) بستنی من خیلی شل نشده بود دسرم دو رنگ شد.
روی دسر هم دوباره یک لایه نازک ژله آناناس ریختم و با پاستیل خونگی آناناسی تزیین کردم.
دستور #پاستیل_آناناسی_شیری را تو این هشتک ببینید.
اگر رنگ ژله تون کم رنگ بود میتوتید یکی دو قطره رنگ خوراکی زرد بهش اضافه کنید.
بجای آب کمپوت آناناس از آبمیوه اش هم‌میتونید استفاده کنید.

 

دسر لیوانی ژله ای

ژله ویترینی آلبالو

دسر لیوانی ساده و خوشمزه

ابتدا پودر ژله الوئه ورا رو با یه لیوان ونیم آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم
خوب هم میزنیم تا تمام ذرات اون آب بشه
نصف ژله رو رنگ مجاز خوراکی می ریزیم
من رنگ آبی استفاده کردم
شما هر رنگی که مورد نظرتون هست رو می تونید انتخاب کنید
ژله و دسر سلیقه ای هست
نصف لیوان رو از ژله رنگ آبی ریختم گذاشتم داخل یخچال
وقتی نیم بند شد
از ژله شفاف کمی ریختم یکمی نیم بند شد البالو هارو داخلش قرار دادم
هرچند میوه هم میتونه دلبخواه باشه دوستان گلم
دوباره داخل یخچال میزاریم تا کمی ببنده
در مرحله آخر تمام ژله رو می ریزیم
مطابق عکس
ومیزاریم ببنده
امیدوارم که درست کنید این ژله خشگل رو ونوش جان کنید

 

طرز تهیه دسر لیوانی ترایفل :

 

معمولا این دسر را داخل ظرفهای شیشه ای بزرگ سرو می کنن ولایه به لایه مواد را می چینن که هرلایه قشنگ مشخص باشه، لایه های این دسر شامل ژله ،میوه ،کیک یا بیسکوییت ، کرم ، پودینگ ، کاسترد یا هر کرم دلخواهی که دوست دارین می تونه باشه (برای انتخاب کرم دستتون بازه هرچی دوست دارین بریزید مثل کرم وانیلی یا پودینگی که آموزش دادم خودم کاسترد ریختم)
می تونید بین هرلایه کیک وکرم نیز از میوه های دلخواه استفاده کنید،بصورت لیوانی وتک نفره هم قابل سرو هست،
دسر خوشمزه ایه،

 دسر لیوانی شکلاتی

ته لیوانهای سرو توت فرنگی خرد شده +مقداری ژله توت فرنگی ریختم گذاشتم یخچال ببنده،
پس ازبستن ژله روی اون یک لایه کیک شکلاتی خرد شده ریختم(هر نوع کیکی می تونه باشه حتی کیکهای اماده ،کیک شکلاتی، ساده، رولی می تونید یک تکه بگذارید یا خرد کنید)
روی کیک یک لایه کاسترد ریختم شما از هرنوع کرم یا پودینگ خوشمزه و دلخواهی می تونید استفاده کنید،بین هر لایه میوه،
من سه لایه کیک وکاسترد ریختم
ردیف اخر میوه چیدم و یک لایه خامه فرم گرفته وروی اون ژله بسته شده وخرد شده،به همین راحتی وخوشمزگی،
حالا کلیپشم میگذارم که اموزشش راحتتر باشه
فقط اون کرم یا کاستردی که بین لایه های کیک استفاده میشه باید ازدما بیفته وبعد ریخته بشه وگرنه کیک خمیر میشه،
برای کاسترد هم از لوازم قنادی پودر کاسترد خریدم ،۲ق غ پر از کاسترد +۲ تا ۳ ق غ سرپر شکر را داخل ظرفی ریختم ویک ونیم لیوان شیر سرد اضافه کردم مخلوط کردم حل و یکدست که شد روی حرارت گذاشته مدااام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه

طرز تهیه دسر لیوانی راحت

مواد لازم

بیسکوئیت پتی بور یک بسته
خامه صبحانه نصف بسته
پنیر خامه‌ای نصف بسته
شکلات تلخ خرد شده
پوره توت فرنگی نصف پیمانه
پودر کاکائو نصف قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر لیوانی :

۱. اول از همه بیسکوئیت را خرد می‌کنیم. بیسکوئیت‌ها نباید پودر شوند.

۲. بعد آنها را ته لیوان دسر می‌ریزیم. خامه و پنیر خامه‌ای و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم و روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم. حالا شکلات‌های خرد شده را هم می‌ریزیم و لیوان‌ها را در یخچال می‌گذاریم تا مواد کمی سفت شوند.

۳. در این فاصله توت فرنگی‌ها را همراه یک قاشق شکر در مخلوط کن ریخته و این پوره را روی لایه پنیری اضافه می‌کنیم. دوباره روی آن بیسکوئیت خرد شده ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا هم سرد شده و هم پوره توت فرنگی به خورد بیسکوئیت‌ها برود. قبل از سرو روی دسر را با توت فرنگی خرد شده تزیین می‌کنیم.

 

آموزش ژله لیوانی دو رنگ

آموزش ژله های دو رنگ در ظرفهای دسر تک نفره را برای مهمانی ها :
مواد لازم :
ژله آلوئه ورا : یک بسته
ژله توت فرنگی : یک بسته
بستنی : یک لیوان
لیوانهای کوچک یک نفره : به تعداد
آب نبات های عصایی دو رنگ : به مقدار لازم

دسر لیوانی با کیک
طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله توت فرنگی را به سه قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت را مانند زله های ساده درست کرده و در لیوان های کوچک یک نفره بریزید.
لیوان ها را به صورن مورب درون قالب مافین قرار داده و داخل یخچال بگذارید.
بعد از این که این لایه ژله کاملا بسته شد ژله آلوورا را به دو قسمت تقسیم کرده و نصف آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و به جای نصف لیوان آب سرد، نصف لیوان بستنی آب شده بریزید.
سپس این لایه را روی لایه قبل ریخته و دوباره لیوان را به صورت مورب داخل یخچال بگذارید.
این رویه را تا انتها ادامه دهید.
بعد از حاضر شدن ژله آب نبات های رنگی سفید و قرمز را خرد کرده و کنار بگذارید.
داخل هر کدام از لیوان ها یک آب نبات عصایی سفید و قرمز گذاشته و روی ژله را خامه فرم گرفته بریزید.
در انتها خرده های آب نبات را روی ژله بریزید.

 

دسر لیوانی ساده :

لایه ها به ترتیب از پایین به بالا

 

کیک خرد شده
پاناکوتا وانیلى
پاناکوتا توت فرنگى
ژله توت فرنگى

 

طرز تهیه دسر لیوانی لوتوس :

مواد لازم :

▫️دو لیوان شیر
▫️چهار ق غ نشاسته ذرت
▫️هشت ق غ شکر
▫️کمی گلاب
▫️یک پاکت خامه
▫️چندتا دونه بیسکویت لوتوس خردشده
▫️کیک شکلاتی تیره یا بیسکویت اوریو پودرشده
▫️اگه بیسکویت لوتوس در دسترس ندارید میتونید ازکرم بیسکویت لوتوس هم استفاده کنید یا خود کرم

طرز تهیه دسر لیوانی لوتوس

کل مواد رو به جز خامه مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم تا بجوش بیاد بعد از رو حرارت برمیداریم و خامه رو بهش اضاف میکنیم و با همزن دستی یا برقی مخلوط میکنیم
بعد ته لیوان مواد میریزیم بعد کیک شکلاتی پودر شده یا بیسکویت اوریو پودرشده باز مواد و برای روی دسر هم بیسکویت لوتوس پودر شده با کیک شکلاتی تیره ریختم

نکته:اگر موادتون خیلی غلیظ شد میتونید کمی شیر بهش اضافه کنید

 

دسر لیوانی تک نفره

لایه زیری ترکیب انگور و ژله سیبه
لایه دوم ترکیب دسر نارگیل و شیر و ژلاتینه
لایه سوم ترکیب دسر زعفرونی و الی آخر

واسه اینکه مورب بشن باید لیواناتون رو به صورت کج بذارین تو قالب مافین به نظرم برای مهمونی و یا حتی میز تولد میتونه جذاب باشه”البته تو لیوانای کوچیکتر با ضخامت کمتر”

 

دسر لیوانی با بیسکویت :

مواد لازم :

شکلات تلخ ۸۵ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
شیر یک پیمانه
بیسکوییت پتی بور یک بسته
گردو ۵۰گرم
شکر در صورت تمایل

طرزتهیه

خامه را همراه شیر در ظرف نچسبی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد. سپس شکلات را به آن اضافه کنید تا حل شود وقتی به صورت کف در آمد حرارت را خاموش کنید. مواد را روی بیسکویت و گردو خورد شده بریزید و دسر را در ظرف سرو بریزید و در یخچال به مدت چهار ساعت خنک کنید تا سفت شود.

دسر لیوانی راحت و مجلسی

مواد لازم

▫️چهار لیوان شیر
▫️۵قاشق آرد
▫️کمی شکر
▫️گلاب دو تا سه ق غذاخوری
▫️خامه صبحانه یک پاکت
▫️زعفران و مغز پسته

دسر لیوانی با کیک

طرز تهیه دسر لیوانی :

ارد شیر شکررا مخلوط کرده و روی حرارت تا غلیظ بشه دو سه تا جوش ک خورد شعله رو کم میکنیم زعفرون رو بهش اضافه میکنیم تا دسر کمی غلیظ تر بشه سپس خامه وگلاب رو بهش اضافه میکنیم و تو ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با پسته تزئین میکنیم.

 

‍ دسر لیوانی چیز کیک و نوتلا

مواد لازم

▪️بیسکوییت شکلاتی ۱۲ عدد
▪️کره ۳ قاشق غذاخوری
▪️پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
▪️فندق بو داده ۱۰ عدد
▪️پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
▪️نوتلا ۲۰۰ گرم
▪️خامه ۲۰۰ گرم
▪️خامه و شکلات تلخ برای تزیین

طرز تهیه دسر لیوانی شکلاتی

بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).

خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).

مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.

پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

 

دسر ژله لیوانی :

ستاره های سفید ژله آلوئه ورا با بستنی روی سطح صاف میریزید وقتی ژله بست قالب ستاره میزنید.
بعد به دیواره لیوان میزنید میذارید یخچال تا به دیواره لیوان بچسبه

در آخر ژله بی رنگ مثل بلوبری رو توی لیوان میریزید میذارید ببنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *