طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای برای شب یلدا |


طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای شب یلدا با پایه کیک اسفنجی 

چیز کیک هندوانه ای شب یلدا یک دسر خوشمزه و زیبا برای این شب می باشد . در ادامه طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای برای شب یلدا را مشاهده می کنید .

چیز کیک هندوانه ای شب یلدا با پایه کیک اسفنجی 

طرز تهیه جیز کیک هندوانه ای شب یلدا

طرز تهیه کیک اسفنجی 

اول یک پیمانه ارد رو با یک دوم ق م بکینگ پودر سه بار الک کرده
قالب رو کفش کاغذ روغنی بزارید و کفش رو چرب کنید (قالب من ۲۳ سانتی هست)
فر‌رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید(بدون فر هم میتونید بپزید)
دو عدد تخم مرغ رو با نصف پیمانه شکر و کمی وانیل بزنید تا کشدار بشه بعد یک سوم پیمانه روغن مایع و یک سوم پیمانه شیر یا اب اضافه کنید

بعد کمی رنگ خوراکی سبز و در اخر ارد مخلوط که شد بریزید توی قالب و بزارید بپزه بعد نیم‌ساعت چک کنید

طرز تهیه چیز کیک برای شب یلدا / طرز تهیه دسر شب یلدا

مواد چیزکیک:

خامه قنادی سیصد گرم
پنیر ماسکارپونه یک بسته(دویست گرم)

برای چیز کیک پنیر ماسکارپونه باشه خوبه چون نمک نداره ولی چون گرون شده من همش از پنیر های خامه ای لبنه استفاده میکنم درصد نمکش خیلی کمه واصلا بد نمیشه و نمک احساس نمیشه پس میتونید از هر دو استفاده کنید.
پودر قند پنج الی شش ق غ
پودر ژلاتین یک ق غ
آب جوش یک لیوان .
اول پودر ژلاتین تو ظرفی بریزید چهار ق آب سرد روش بریزید اسفنجی که شد اون یه لیوان آبجوش رو اضافه کنید و بزارید روی بخار آب تا شفاف بشه ( بزاریدخنک بشه بعد مایه چیز کیک رو درست کنید که هم دما باشن ونبره)
حالا خامه قنادی رو فرم بدید بعد بهش پنیر و پودر قند رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر ژلاتین و بزنید تا یکدست بشه .

چیز کیک هندوانه ای شب یلدا با پایه کیک اسفنجی 
کیک پخته تو همون قالب باشه و در نیارید مایه چیز کیک رو که اماده کردید به اندازه یک لایه روی کیک بریزید یه ده دقیقه یخچال باشه خودش ویکم بگیره

مابقی مایه رو بهش رنگ خوراکی قرمز بزنید و بریزید روی مایه سفید رنگ و سطحش رو‌ صاف کنید

و بزارید یخچال تا کامل ببنده در دور قالب رو با چاقو آزار کنید و کمربند رو باز کنید و خیلی راحت کاغذ رو جدا کنیددر ظرف دیگه بزارید و با شکلات چیپسی تزیین کنید

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *