طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت و مرغ


خورش الو اسفناج

ایران بانو امروز برایتان یک خورش خوشمزه که در پاییز و زمستان بیشتر درست می شود را آموزش می دهد عزیزانی برای درست کردن هر نوع خورشتی یا ابگوشتی حتماا یکی دوتکه استخوان همراه گوشت باشه تو طعم خورشت خیلی تاثیر داره عزیزان این خورشت با مرغ هم خوشمزه میشه

مواد لازم برای پنج نفره :

گوشت گوسفندی یا گوساله همراه استخوان ۴۰۰ گرم

اسفناج ۸۰۰ گرم جعفری وتره جمعا ۲۰۰ گرم
آلو خورشتی یا بخارا ۱۵ عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر دو حبه
رب آلوچه یک قاشق پر نداشتید رب انار اونم نداشتید آب لیمو
روغن،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت :

پیاز رو خلالی خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه سپس گوشت رو اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم سرخ که شدن سیر وزردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدیم سپس آب جوش یا گرم میریزیم ودرشو میزاریم تا گوشت بپزه
تا گوشت میپزه اسفناج، جعفری و کمی تره رو شسته ریز خرد کرده وسرخ میکنیم عزیزان نباید به اندازه سبزی قرمه سرخ وسیاه بشه
گوشت که پخته شد اسفناج رو اضافه کرده ومیزاریم یک ربع تا بیست دقیقه با گوشت بپزه
سپس فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک و آلوی از قبل خیس شده بهش اضافه کرده ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه و آلوها پخته بشن(اما زیادی‌نپزن که وا برن)
ده دقیقه آخر رب آلوچه را با چند قاشق اب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم نداشتید رب انار ویا آبلیمو بزنید
عزیزان این خورشت نباید زیاد ابکی باشه
پخت این خورشت باید با شعله ملایم باشه تا بپزه و جا بیفته
اگر عجله دارید گوشت را تو زود پز بپزید
بقیه مراحل تو قابلمه
مقدار کمی جعفری وتره خورشت رو خوشمزه تره میکنه اختیاریه دوست ندارید نریزید اگه تره وجعفری دوست ندارید نریزید( یک کیلو اسفناج ) سبزی حتما با دست خرد بشه چرخ نکنید ساقه های اسفناج رو زیاد نریزید

 

 

دستور تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ :

اول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.
تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.
نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.
مرغها که پخته شدند بهش یه قاشق غذاخوری رب آلوچه اضافه میکنیم و بعد از اون هم آلوی از قبل خیس شده رو اضافه میکنیم(من واسه ٣ نَفَر،تقریباً ١٢ تا دونه آلو ریختم)
در قابلمه رو میزاریم تا با شعله ی ملایم خورشتمون جا بیفته. و تو این مدت هر چند وقت یکبار خورشتمون و هم میزنیم. این خورشت بسیار مفید و دارای خواص زیادی هستش و در عین حال بسیار خوشمزه
خیلی هم راحت و آسون و سریع تهیه میشه، حتماً امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *