طرز تهیه حلوا مجلسی برای ۱۵ نفر به همراه تزئین + ویدئو

سایت جدولیاب نوشت:

از حلوا به عنوان یک عصرانه خوشمزه و یا یک دسر همراه با چای استقبال می شود ، ما ایرانی ها از حلوا به عنوان یک نذری و خیرات در محافل عزاداری و ختم نیز استفاده می کنیم ، در این مطلب طرز تهیه حلوا مجلسی را همراه با ویدئو آموزش می دهیم که ملاحظه می کنید :

طرز تهیه حلوا مجلسی برای 15 نفر به همراه تزئین + ویدئو

مواد لازم حلوا ی خوشمزه به روشی متفاوت

  • آرد گندم ۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن ۱ پیمانه
  • گلابنیم پیمانه
  • پودر هل ۱/۲ ق چ
  • پودر زعفران ۱/۲ ق چ

طرز تهیه حلوا مجلسی خوشمزه

برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.

بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.

 

 آموزش حلوای ساده در منزل با نکات آن

در مرحله بعد آرد را با یک صافی ریز ۲ الی ۳ بار الک میکنیم تا آرد سبک شود و هنگام پخت گوله گوله نشود.آرد الک شده را در یک تابه به همراه روغن میریزیم و با حرارت ملایم رو به بالا تفت میدهیم . آرد و روغن را کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود.روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقد بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره تر و قهوه ای تر میشود.حلوای سادهبعد از اینکه رنگ دلخواه حلوا را بدست آوردید شعله را خاموش کنید و آب و شکر مخلوط شده را در چند مرحله کم کم به حلوا اضافه کنید.دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.سپس تابه را مانند گهواره تکان دهید تا حلوا ها از دو طرف ضربه بخورند.
تهیه حلوای سادهیعنی از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید. حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین و به طرح های دلخواه در بیاورید.

نکات تکمیلی در مورد حلوای ساده

حلوای ساده جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد .

 

 

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه شله زرد مجلسی برای ۲۰ تا ۱۵۰ نفر همراه با نکات کلیدی پخت آن + ویدئو

[تعداد: ۱   میانگین: ۵/۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *