طرز تهیه باسلوق ژله ای شب یلدا به شکل انار


یک ایده یلداییکه از همین حالا میتونید دست به کار بشید و یکی دوبار امتحانش کنید تا برای شب یلدا به نتیجه دلخواهتون برسید.

تزیین ژله شب یلدا  و طرز تهیه انواع دسر شب یلدا را هم ببینید

باسلوق ژله ای شب یلدا

مواد لازم:
نشاسته: نصف لیوان،
آب سرد: یک لیوان(برای حل کردن نشاسته) ،
شکر: یک لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید) ،
روغن : نصف لیوان ،
ژله توت فرنگی : یک بسته ،
آب جوش: نصف لیوان(برای حل کردن ژله)،
گلاب : یک سوم لیوان.

 راحت الحلقوم شب یلدا

طرز تهیه باسلوق ژله ای شب یلدا :

ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت کتری گذاشته تا خوب حل و شفاف بشه.
نشاسته رو هم با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد توی ظرف ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته ، بعد ژله رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم (این کار خیلی زمان میبره). وقتی غلیظ شد شکر رو اضافه کرده و باز خوب هم میزنیم. اواخر کار گلاب و روغن رو اضافه میکنیم وقتی دیدیم خوب سفت شده از روی حرارت برمیداریم.
اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم.
به همین راحتی و خوشمزگی

باسلوق انار برای شب یلدا

پودر نشاسته ۲ لیوان

شکر ۲ لیوان

گلاب ۸ ق غ

جوهر لیمو ۱ ق چ

پودر ژله انار ۸ ق غ

آب ۲ لیوان

کره ۴ ق غ

آرد بمیزان لازم

باسلوق ژله ای

ابتدا نشاسته را با کمی آب مخلوط کرده میزاریم تا نشاسته ته نشین بشه اونوقت اب رویه نشاسته را تماماجمع کرده بیرون میریزیم
حالا ۲ لیوان آب دوباره روی نشاسته ریخته همراه شکر،جوهر لیمو،پودر ژله،گلاب همرو با هم خوب مخلوط کرده میزاریم روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا مثل حلوا سفت بشه و وسط قابلمه جمع بشه حدودا نیم ساعت زمان میبره در اخر کره را اضافه کرده همزده از رو حرارت برمیداریم.

کف ظرف پیرکس را چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته با پشت قاشق یا دست سطح مواد را صاف کرده داخل یخچال بمدت ۲ ساعت قرار میدهیم بعد بشکل انار برش زده یا قالب میزنیم بعد داخل ارد میغلطونیم و داخل ظرف سرو قرار میدهیم.

باسلوق انار برای شب یلدا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *