جزئیات تولید بستنی خاص ضد کرونا

سایت جدولیاب نوشت:

در این مطلب از جدولیاب ، توضیحاتی درباره جزئیات تولید بستنی خاص ضد کرونا خواهیم داشت! با ما همراه باشید. ابوالفضل پهلوانلو ، معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی از تولید بستنی برای ارتقای سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان پستان در این موسسه خبر داد!

ابوالفضل پهلوانلو ، معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی با اشاره به شیوع کرونا در کشور، افزود:

” یکی از سوالات عمده‌ای که از ما می‌شود، این است که کدام ماده غذایی را مصرف کنیم تا از بروز این بیماری جلوگیری کنیم و این نشان از نگرانی مردم از امنیت جیره غذایی دارد. این نگرانی موجب شده است که برخی از مواد غذایی از سبد غذایی خانوارها حذف و برخی دیگر به آن اضافه شود و ما اعلام می ‌کنیم که محققان این موسسه به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات مردم در این زمینه هستند. “

ابوالفضل پهلوانلو با اشاره به اقدامات موسسه علوم و صنایع غذایی در زمینه ارتقای سلامت مردم با استفاده از مواد غذایی سالم، خاطر نشان کرد:

” ما اعتقاد داریم در حال حاضر که برای بیماری کرونا دارو و یا واکسن تولید نشده است، شاید بهترین راهکار این است که با استفاده از غذای سالم و مغذی و حاوی ترکیبات مفید سطح ایمنی بدن را ارتقا داد. در این زمینه ما در زمینه ارتقای سیستم ایمنی بدن برای بیماران مبتلا به سرطان اقدام کردیم.

برای بیماران مبتلا به سرطان پستان نوعی بستنی عرضه کردیم که به دلیل ترکیبات موجود در آن قادر به ارتقای سیستم ایمنی بدن در این دسته از بیماران است. این بستنی با تقویت سیستم ایمنی مبتلایان به سرطان پستان، عملکرد بدن را برای مقابله با سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد. “

 

[تعداد: ۰   میانگین: ۰/۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *