افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف بیش از حد تخم مرغ |


افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف بیش از حد تخم مرغ

رژیم غذایی نادرست یکی از مهم ترین دلایل ابتلا به دیابت نوع ۲ می باشد . طبق آخرین پژوهش ها در مورد دلایل دیابت،مصرف بیش از حد تخم مرغ خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد

مصرف بی اندازه اندازه تخم مرغ احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد

در این مطالعه محققان دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم مرغ در نمونه گسترده‌ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند.

نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم مرغ یا بیشتر مصرف می‌کنند (معادل ۵۰ گرم) ریسک دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گفته محققان، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است از اینرو شناسایی طیف وسیعی از فاکتورهای رژیمی تاثیرگذار بر شیوع روبه افزایش این بیماری مهم است.

محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می‌کنند احتمال ابتلا به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

محققان متوجه شدند این تاثیر در زنان مشهودتر از مردان است.

پژوهشگران معتقدند باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.

منبع:mehrnews.com

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *